IntegritySyndicate.com

IntegritySyndicate.com

Sindikasi Integritas - Pamulihan Kristian Apostolik Abad ka-1
Tulisan Iman

Cinta Mimiti

Gusti nyaéta Cinta. Mudah-mudahan cinta ka Gusti disampurnakeun di urang sakumaha anu leres-leres janten pengikut Kristus Maca deui "Cinta Mimiti"

Injil ngeunaan Rasul

Injil Kisah Para Rasul nyaéta Injil Yesus Kristus numutkeun buku Kisah Para Rasul Maca deui "Injil Lalakon"

Henteu Dina Hukum

Henteu henteu patuh hukum sateuacan Gusti tapi dina hukum Kristus, 1 Kor 9: 20-21 Maca deui "Henteu Dina Hukum"

Anu Hiji sareng Rama

Aya hiji Gusti, Rama, ti saha sagala hal sareng saha urang ayana (1 Kor 8: 5-6) Maca deui "The One God and Father"

Yesus, Al Masih

Aya hiji perantara antara Allah sareng manusa, manusa Kristus Yesus, anu masihan dirina salaku tebusan pikeun sadayana. (1Tim 2: 5-6) Maca deui "Yesus, Al Masih"

Hirup, Maot sareng Harepan Kasalametan

Barudak Gusti ngagerendeng dina jero ngarep pisan ngantosan angkat janten putra - harepan kabangkitan Maca deui "Kahirupan, Pupusna sareng Harepan Kasalametan"

tobat

Standar tobat Apostolik - tobat sareng percanten Injil Maca deui "Tobat"

Kado ti Roh Suci

Ngartos pola sareng harepan nampi kurnia Roh Suci Maca deui "Kado ti Roh Suci"

Doa perlu

Tinjauan pentingna solat sareng pedoman ngeunaan kumaha urang kedah solat Maca deui "Solat diperyogikeun"

Ketekunan dugi ka Tungtung

Kuring ngitung sadayana salaku karugian kusabab nilai anu luar biasa pikeun terang Kristus Yesus Gusti kuring (Pil 3: 8) Maca deui "Ketekunan dugi ka Akhir"

Wilujeng sumping di Integritas Syndicate

sumberdaya

 

Unitarian Injil

Tulisan-tulisan ieu ngalangkungan topik anu aya hubunganana sareng pondasi Unitarianisme Biblika. 

Perdebatan Tritunggal

Évolusi Doktrin Tritunggal

Tulisan ieu nyorot fakta-fakta khusus ngeunaan jalma sareng kajadian-kajadian sakitar kamekaran doktrin Trinitér anu penting pisan pikeun évaluasi anu akurat, tapi ...

Maca deui
Injil terbuka sareng sinar cahaya anu ku urang terang Ajaran Rosul

Preexistence Kristus

Ngartos dina naon hartosna Kristus preexisted - Nyaéta ayana sateuacanna Yesus dina hartos sunnat salaku puseur rencana Gusti - atanapi ...

Maca deui
Injil terbuka sareng sinar cahaya anu ku urang terang Ajaran Rosul

Analisis Pilipi Bab 2

Form of God = Maha Suci (Sanés Preexistence) - Analisis anu lengkep dina salah sahiji petikan anu paling salah paham dina Perjanjian Anyar Pilipi 2: 5-11

Maca deui

Konflik Alkitab

Ngabantah conflations salah tina Kitab Suci anu dipaké pikeun infer Jesus nyaeta Gusti Allah

Maca deui
Dasar tina Kitab Suci

Masalah sareng Mark

Ngartos sagala rupa masalah anu aya hubunganana sareng Injil Markus Maca deui "Masalah sareng Mark"

Masalah sareng Mateus

Ngartos sagala rupa masalah anu aya hubunganana sareng Injil anu katelah Mateus Maca deui "Masalah sareng Matthew"

KJV nyaéta Korupt

Ngalaan pikiran Versi King James dina Alkitab Maca deui "KJV Korupt"

Lukas-Acts Primacy

Kasus pikeun ngayakeun Lukas-Acts salaku saksi utama Kristen Apostolik Maca deui "Lukas-Acts Primacy"

Kapercayaan Mateus Bagéan 2: Kontradiksi tina Mateus

Conto kontradiksi Mateus ngalawan akun Injil anu sanés disayogikeun. Petikan masalah tambahan ogé diringkeskeun saatos kontradiksi. Maca deui "Kredibilitas Mateus Bagian 2: Kontradiksi Mateus"

Kapercayaan Mateus Bagéan 3: Mateus 28:19

Formula baptisan trinitary dina akhir Mateus sigana henteu asli pikeun Mateus. Bukti kalebet cutatan Eusebius sareng seueur référénsi Maca deui "Kapercayaan Mateus Bagéan 3: Mateus 28:19"