IntegritySyndicate.com
Dasar tina Kitab Suci

Dasar tina Kitab Suci

Dasar tina Kitab Suci

Tulisan-tulisan ieu ngalangkungan tarjamahan Alkitab anu pikaresep, sumber diajar Alkitab, tekenan urang kana naon tulisan rasul anu paling berwibawa, sareng kanon NT anu réformasi kalayan rasional.