IntegritySyndicate.com
Pamakéan adil sareng Kawijakan Privasi

Pamakéan adil sareng Kawijakan Privasi

PERHATOSAN GUNA SOK: Situs ieu ngandung matéri anu gaduh hak cipta, anu panggunaanana henteu angger waé diijinkeun ku anu gaduh hak cipta. Materi ieu ngamajukeun pamahaman sababaraha hal anu aya hubunganana sareng agama sareng Kristen ogé anu aya hubunganana sareng budaya, sajarah, sareng masalah sosial kontémporer. Kami yakin ieu mangrupikeun panggunaan anu adil tina matéri hak cipta sapertos kitu. Luyu sareng Judul 17 USC Bagéan 107, bahan dina situs ieu disebarkeun tanpa kauntungan pikeun tujuan panilitian sareng pendidikan. Upami anjeun hoyong nganggo matéri anu gaduh hak cipta tina situs ieu kanggo kapentingan anjeun anu ngalangkungan panggunaan anu saé, anjeun kedah kéngingkeun ijin ti anu gaduh hak cipta.

Situs ieu saluyu sareng faktor anu nungtun panggunaan anu adil:

  1. Sipat tina karya hak cipta biasana nyaéta tarjamahan Inggris dina Alkitab atanapi Perjanjian Anyar. Pangajaran sareng panilitian ngeunaan topik Alkitab ngagaduhan implikasi budaya sareng ngalayanan kapentingan umum
  2. Jumlah sareng kelestarian bagian anu dianggo dibandingkeun sareng karya hak cipta na nyalira sacara minimal minimal. Ilaharna, henteu langkung ti sapuluh ayat padeukeut anu dikutip. Ayat anu dikutip diwatesan pikeun topik khusus anu ditalungtik sareng ngagambarkeun sakedik tina karya hak cipta (kirang ti 500 tina 31,373 ayat dina Alkitab atanapi tina 7,959 ayat dina Perjanjian Anyar)
  3. Pamakéan ieu ngarugikeun pangaruh minimal kana nilai pasar tina karya hak cipta. Hasil tina panggunaan ieu biasana ngagaduhan pikeun ningkatkeun nilai pasar kusabab ningkatna paparan sareng promosi salaku sumber anu berwibawa atanapi penting.
  4. Pagaweanna transformatif. Rujukan pikeun karya aslina dipasihkeun ku koméntar, disusun ku aya patalina sareng topik anu khusus, atanapi disusun pikeun ngadukung pernyataan anu khusus dina ajaran ajaran injil.
  5. Tujuan sareng karakter pamakean utamina pikeun tujuan pendidikan nirlaba (panggunaan henteu sifatna komersil).

Bantahan Hak Cipta dina bagian 107 Undang-Undang Hak Cipta 1976, sangu dijantenkeun pikeun "panggunaan wajar" kanggo tujuan sapertos kritik, koméntar, ngalaporkeun berita, ngajar, beasiswa, pendidikan, sareng panilitian. Pamakéan anu adil nyaéta panggunaan anu diijinkeun ku undang-undang hak cipta anu sanés tiasa ngalanggar.

Anu urang

Ieu halaman wéb Integrity Syndicate (https://integritysyndicate.com) atanapi situs adi

kalaluasaan

1. ngajaga privasi anjeun penting pisan pikeun kami; janten kami henteu ngajual inpormasi pribadi anjeun sareng ngan bakal nganggo éta pikeun tujuan bisnis anu jelas, sah.

2. anjeun satuju yén kami tiasa nganggo inpormasi idéntifikasi pribadi anjeun pikeun nerapkeun perjanjian ieu, sareng nalika patuh kana paréntah pangadilan atanapi badan pamaréntah anu sanés yurisdiksi anu kompeten.

3. kami kami cookies, log file, sareng pihak katilu pikeun nyiptakeun profil pangguna kami sareng inpormasi anu dikumpulkeun sacara pribadi tiasa dikenal salaku milik anjeun sahingga urang tiasa langkung terang naon jasa sareng sistem pangaturan anu bakal ngaoptimalkeun pangalaman anjeun dina halaman wéb. urang tiasa ngabagi inpormasi ieu ka pihak katilu tapi ngan ukur dina cara anu henteu ngaidentipikasi anjeun atanapi jalma khusus masing-masing.

3. sistem ngamungkinkeun anjeun nganggo sareng mésér produk sareng jasa kami online. paypal atanapi propaider ladén akun padagang anu sanés ngolah pamayaran anjeun, sareng kami henteu nyimpen inpormasi kauangan anjeun.

4. urang tiasa nawiskeun anjeun kasempetan pikeun komunikasi sareng pihak katilu, naha anu sanés dina halaman wéb urang atanapi anu mangrupikeun afiliasi. punten émut yén kami henteu ngontrol atanapi ngajamin sagala cara akurasi atanapi kaamanan eusi dina halaman wéb anu sanés dioperasikeun ku kami atanapi bahkan kontén anu disayogikeun ku anu sanés dina halaman wéb kami.

5. inpormasi anu anjeun terangkeun ka pihak katilu dina halaman wéb kami atanapi situs wéb anu sanés janten inpormasi umum, sareng anjeun kedah ati-ati nalika mutuskeun nyingkab inpormasi pribadi.

6. urang nuturkeun prosedur kaamanan anu dijaga pikeun ngajaga inpormasi pribadi anjeun aman tina pihak katilu anu teu sah.

7. anjeun nyalira tanggel waler pikeun ngajaga kaamanan inpormasi aksés akun anjeun — nyaéta nami pangguna, kecap akses sareng alamat email.

8. anjeun nyalira tanggel waler pikeun mastikeun akurasi inpormasi pribadi anjeun anu kami anggo pikeun ngahubungi anjeun. pesen email naon anu urang tampi anu sigana tina alamat email anu urang gaduh dina file pikeun anjeun bakal dianggap dikirim ku anjeun atanapi agén anu sah pikeun otoritas anjeun pikeun meta pikeun nami anjeun.

koméntar

Nalika datang ninggalkeun komentar dina loka urang ngumpulkeun data ditémbongkeun dina formulir komentar, sarta ogé Alamat IP nu nganjang sarta browser pamaké agén string pikeun mantuan deteksi spam.

Hiji senar anonymized dijieun tina alamat surélék anjeun (ogé disebut Hash) bisa jadi disadiakeun kana layanan Gravatar ningali lamun anjeun make telepon. Kawijakan privasi jasa Gravatar nyaéta sadia di dieu: https://automattic.com/privacy/. Saatos persetujuan ti comment anjeun, gambar profil anjeun katingali ka publik dina konteks comment Anjeun.

media

Lamun unggah gambar mun ramatloka, Anjeun kedah ulah aya muatkeun gambar kalawan data lokasi study (EXIF GPS) kaasup. Datang ka website bisa ngundeur tur nimba sagala data lokasi ti gambar dina website.

cookies

Upami anjeun ngantunkeun koméntar dina situs kami anjeun tiasa milih pikeun nyimpen nami, alamat email sareng halaman wéb dina cookies. Ieu kanggo merenah anjeun supados anjeun henteu kedah ngeusian detail anjeun deui nalika anjeun ngantunkeun koméntar anu sanés.

Upami anjeun nganjang ka login kami, kami baris nangtukeun cookie samentara pikeun nangtukeun naha panyungsi anjeun nampi saos anu cookies. Cookie ieu henteu ngandung data pribadi sareng dipiceun nalika anjeun nutup panyungsi anjeun.

Halaman wéb ieu nganggo "cookies" nyalira pikeun ningkatkeun pangguna-keramahan ("cookies" mangrupikeun rékor data anu dikirim tina sérver wéb ka pangotéktak pangguna sareng disimpen di dinya kanggo dimeunangkeun engké). Teu aya data pribadi anu disimpen dina "cookies" urang sorangan. Anjeun umumna tiasa nyegah panggunaan "cookies" upami anjeun ngalarang neundeun "cookies" dina panyungsi anjeun.

Anjeun nuju milarian halaman wéb anu dihasilkeun sacara dinamis anu kalebet iklan pihak katilu. Panempatan téknologi pelacakan sapertos sareng henteu diwatesan ku cookies sareng / atanapi beacon wéb diidinan pikeun perusahaan iklan pihak katilu. Perusahaan iklan pihak katilu ieu tiasa ngagunakeun téknologi sapertos pikeun ngumpulkeun statistik halaman wéb anu henteu dikenal ngeunaan kunjungan anjeun ka halaman wéb anu sanés. Statistik ieu tiasa dianggo ku perusahaan iklan pihak katilu ieu pikeun nyayogikeun iklan anu aya hubunganana.

Pangiklan kami sareng kami panginten tiasa waé ngempelkeun inpormasi ngeunaan komputer anjeun pikeun jasa kami. Inpormasi kasebut diala sacara statistik pikeun panggunaan urang atanapi pangiklan dina situs kami. Data anu dikumpulkeun moal ngenalkeun anjeun sacara pribadi. Éta mangrupikeun data statistik anu agrégat ngeunaan pangunjung kami sareng kumaha aranjeunna ngagunakeun sumberdaya kami dina situs. Teu aya inpormasi pribadi anu ngaidentipikasi bakal dibagi iraha waé liwat cookies. Anjeun tiasa milih nolak sadaya cookies ngalangkungan komputer. Unggal komputer ngagaduhan kamampuan pikeun nolak unduhan file sapertos cookies. Paramban anjeun ngagaduhan pilihan pikeun ngaktifkeun turunna cookies. Salah sahiji pangiklan kami ogé tiasa nganggo cookies. Kami henteu tanggel waler, ogé kami henteu ngagaduhan kendali cookies anu diunduh tina iklan. Éta ngan ukur diunduh upami anjeun mencét iklanna.

Tautan dina situs kami anu milik pihak katilu tiasa dipendakan. Halaman wéb ieu ngagaduhan Kebijakan Privasi, anu anjeun satuju nalika anjeun numbu ka loka. Anjeun kedah maca kabijakan pihak katilu ieu. Kami henteu nampi klaim tanggung jawab atanapi tanggung jawab ku cara naon waé pikeun kabijakan atanapi tautan ieu, sabab kami henteu ngagaduhan cara pikeun ngendalikeun situs pihak katilu.

 

Halaman ieu tiasa ngandung skrip anu disayogikeun ku salah sahiji panyadia feed ad kami.

 

Halaman wéb ieu tiasa nganggo Google Analytics, jasa analisa wéb tina Google Inc. ("Google"). Google Analytics nganggo "cookies", nyaéta file téks anu disimpen dina komputer anjeun, pikeun ngabantosan halaman wéb nganalisis kumaha pangguna ngagunakeun situs éta. Inpormasi anu dihasilkeun ku cookie ngeunaan panggunaan halaman wéb ieu biasana ditransferkeun ka sérver Google di Amérika Serikat sareng disimpen di dinya. Nanging, upami IP anonimisasi diaktipkeun dina halaman wéb ieu, Google bakal ngirangan alamat IP anjeun dina Nagara Anggota Uni Éropa atanapi di nagara-nagara sanés pihak kana Perjanjian di Area Ékonomi Éropa sateuacanna. Ngan dina kasus anu luar biasa alamat IP lengkep bakal dikirimkeun ka sérver Google di Amérika Serikat sareng disingget didinya. Atas nami operator situs wéb ieu, Google bakal nganggo inpormasi ieu pikeun ngaevaluasi panggunaan halaman wéb anjeun, pikeun nyusun laporan ngeunaan kagiatan halaman wéb sareng nyayogikeun operator jasa wéb anu sanés anu aya hubunganana sareng panggunaan halaman wéb sareng Internét. Alamat IP anu dikirimkeun ku panyungsi anjeun dina kontéks Google Analytics henteu ngahiji sareng data Google anu sanés. Anjeun tiasa nolak panggunaan cookies ku milih setélan anu cocog dina panyungsi anjeun, tapi punten perhatoskeun yén lamun ngalakukeun ieu anjeun moal tiasa nganggo pungsionalitas pinuh pikeun halaman wéb ieu. Anjeun tiasa ogé nyegah Google tina ngumpulkeun data anu dihasilkeun ku cookie sareng hubunganana sareng panggunaan halaman wéb (kalebet alamat IP anjeun) sareng tina ngolah data ieu ku Google ku ngaunduh sareng masang plug-in browser anu sayogi dina ieu. link

Eusi study tina situs web lianna

Artikel dina situs ieu bisa ngawengku kandungan study (misalna video, gambar, artikel, jsb). Eusi study tina situs web lianna behaves dina cara nu sarua pasti sakumaha lamun nganjang geus ngadatangan Website lianna.

jaba ieu bisa ngumpulkeun data ngeunaan anjeun, make cookies, Lebetkeun tambahan tracking pihak-katilu, sarta ngawas interaksi anjeun kalayan eta eusi study, kaasup nyukcruk interaksi anjeun kalawan eusi study lamun boga akun tur asup ka ramatloka éta.

Saha urang bagikeun data anjeun kalawan

Upami anjeun nyungkeun reset sandi, alamat IP anjeun bakal kalebetkeun kana email resét.

Sabaraha lami kami ngaropéa data anjeun

Lamun ninggalkeun comment hiji, anu comment na metadata na nu dipikagaduh salamina. Ieu sangkan bisa mikawanoh sarta approve wae komentar nurutan-up otomatis tinimbang nahan aranjeunna dina antrian moderation.

Pikeun pamaké nu ngadaptar on ramatloka urang (lamun sagala), urang oge nyimpen informasi pribadi aranjeunna nyadiakeun dina profil pamaké maranéhanana. Sadaya pamaké bisa ningali, ngédit, atawa dihapus informasi diri iraha wae (iwal aranjeunna moal bisa ngarobah ngaran pamaké maranéhanana). Website pangurus ogé bisa ningali tur edit inpo éta.

Naon hak Anjeun gaduh leuwih data anjeun

Upami Anjeun gaduh akun di loka ieu, atawa boga komentar ditinggalkeun, anjeun tiasa menta pikeun nampa payel nu diékspor tina data pribadi urang tahan upami anjeun, kaasup naon baé data geus disadiakeun pikeun urang. Anjeun oge bisa menta nu urang mupus data pribadi wae urang tahan ngeunaan anjeun. Ieu teu kaasup data wae urang anu wajib tetep pikeun tujuan administratif, hukum, atawa kaamanan.

Dimana urang ngirim data anjeun

komentar nganjang bisa jadi dipariksa ngaliwatan hiji layanan deteksi spam otomatis.