IntegritySyndicate.com
Tulisan Iman

Tulisan Iman

Tulisan Iman

Artikel Iman (Rasul Doktrin) nyayogikeun tinjauan dasar-dasar kapercayaan sareng prakték Kristen. Éta sacara logis disusun sareng dumasar langsung kana rujukan Kitab Suci pikeun nyayogikeun kasimpulan ringkes ngeunaan Kristen.

Cinta Kaleresan sareng Roh, integritasindikasi.com

Cinta Mimiti

Gusti nyaéta Cinta. Mudah-mudahan cinta ka Gusti disampurnakeun di urang sakumaha anu leres-leres janten pengikut Kristus

Maca deui
Gambar Palang pikeun tobat - Yesus mangrupikeun Al Masih sareng Injil

Yesus, Al Masih

Aya hiji perantara antara Allah sareng manusa, manusa Kristus Yesus, anu masihan dirina salaku tebusan pikeun sadayana. (1Tim 2: 5-6)

Maca deui

tobat

Standar tobat Apostolik - tobat sareng percanten Injil

Maca deui
solat perlu

Doa perlu

Tinjauan pentingna solat sareng pedoman ngeunaan kumaha urang kedah solat

Maca deui

Artikel ngeunaan Iman YouTube Playlist