IntegritySyndicate.com
sumberdaya

sumberdaya

sumberdaya

Saran pikeun tarjamahan basa Inggris anu pangsaéna tina bibel, alat parangkat lunak Alkitab, Canon Perjanjian Anyar, Situs Sindikasi Integritas, sareng situs éksternal anu sanés.