IntegritySyndicate.com
Tentang Kami

Tentang Kami

Tentang Kami 

Sindikasi Integritas didirikeun salaku instrumen wangenan pikeun mulangkeun agama Kristen Apostolik abad ka-1. Kami tujuan pikeun maju otentik Unitarian Apostolik iman dina ngahutbah tobat pikeun ngahampura dosa sareng Injil Karajaan Allah ngalangkungan Kristus Yesus Al Masih. The Tulisan Iman mangrupikeun ajaran inti tina Injil Perjanjian Anyar anu urang tahan. Kami nekenkeun lakonan dina Cinta, dina Kaleresan, sareng dina Roh. Kami ogé komitmen pikeun ngahijikeun sadaya umat Allah sareng ngabagi kabar hadé kasalametan sareng anu leungit sacara rohani.

Alkitab mangrupikeun kawenangan utama urang pikeun mahamkeun bebeneran anu penting. Kami milarian ngartos Kitab Suci dina kontéks aslina dugi ka tiasa dilakukeun ku kritik tekstur. Kami ngadorong anggota pikeun sering maca Alkitab sareng diajar Kitab Suci dina basa aslina.

Pendekatan restoristis urang pikeun ngasilkeun agama Kristen oténtik dumasar kana prinsip ieu:

  1. Kami yakin kana kautamaan Alkitab.
  2. Kami yakin yén tulisan suci tiasa kahartos.
  3. Kami yakin kana kohési Alkitab.
  4. Kami nolak yén popularitas ideu ngajamin kajujuran na.
  5. Kami nampi yén malikeun salah sahiji doktrin atanapi prakték tiasa ngaganggu batur.

Sindikasi: Sakumpulan jalma anu damel babarengan sareng silih bantosan pikeun ngahontal tujuan anu khusus.

"Jaman jahiliah Allah teu ningali, tapi ayeuna anjeunna paréntah ka sadayana jalma dimana-mana pikeun tobat, sabab anjeunna parantos netepkeun dinten anu bakal nangtoskeun dunya kalayan bener ku jalma anu parantos diangkat; sareng ieu anjeunna parantos masihan jaminan ka sadayana ku ngahudangkeun anjeunna tina maot. " (Rasul 17: 30-31, ESV)

Tulisan Iman

Cinta Kaleresan sareng Roh, integritasindikasi.com

Cinta Mimiti

Gusti nyaéta Cinta. Mudah-mudahan cinta ka Gusti disampurnakeun di urang sakumaha anu leres-leres janten pengikut Kristus

Maca deui
Gambar Palang pikeun tobat - Yesus mangrupikeun Al Masih sareng Injil

Yesus, Al Masih

Aya hiji perantara antara Allah sareng manusa, manusa Kristus Yesus, anu masihan dirina salaku tebusan pikeun sadayana. (1Tim 2: 5-6)

Maca deui

tobat

Standar tobat Apostolik - tobat sareng percanten Injil

Maca deui
solat perlu

Doa perlu

Tinjauan pentingna solat sareng pedoman ngeunaan kumaha urang kedah solat

Maca deui

Daptar Wéb Syndicate Integritas

Situs Utama

https://integritysyndicate.com - Pamulihan Kristian Apostolik Abad ka-1

Tempat Ajaran Apostolik

https://lovefirst.faith - Cinta Mimiti

https://EssentialGospel.faith - Ngartos pesen inti tina Injil

https://GospelOfActs.com - Mendakan Injil Kisah Para Rasul

https://NotUnderTheLaw.net - Kami henteu handapeun hukum (henteu di luar hukum Allah) tapi dina hukum Kristus

https://ApostlesDoctrine.net - Nuturkeun ajaran Rosul

https://BaptismInJesusName.com  - Nuturkeun bentuk baptisan Kristen anu asli

https://PrayerIsNecessary.com - Tinjauan pentingna solat sareng pedoman kumaha urang kedah solat

Dasar Situs Tulisan

https://KJVisCorrupt.com - Exposing the King James Version of the Bible

https://BestEnglishTranslations.com - Identipikasi Tarjamahan Inggris Pangalusna tina Alkitab

https://LukePrimacy.com - Dasar pikeun ngayakeun Lukas-Acts salaku saksi utama Kristen Apostolik

https://IssuesWithJohn.com - Ngartos sagala rupa masalah anu aya hubunganana sareng Injil Kaopat

https://IssuesWithMatthew.com - Ngartos sagala rupa masalah anu aya hubunganana sareng Injil anu katelah Mateus

https://NTcanon.com - Otoritas Dasar tina Perjanjian Anyar Canon

Situs Unitarian Injil

https://TrueUnitarian.com - Yayasan Unitarianisme Alkitab

https://UnderstandingLogos.com - Harti saleresna Kecap dina prolog John

https://BiblicalAgency.com - Ngartos Hukum Agénsi - Konsép Awal Injil Ngeunaan Al Masih

https://IamStatements.com  - Ngartos kumaha Yesus ngaidentifikasi dirina dina Injil

https://JesusIsTheModel.com - Ngartos kumaha Yesus modél pikeun urang.

https://OneGodOneLord.faith - Ngartos bédana antara hiji Gusti, Rama, sareng hiji Gusti, Yesus Kristus

https://OneMediator.faith - Kamanusaan penting tina hiji panengah Yesus Kristus

https://PreexistenceOfChrist.com - Ngartos dina naon pangna Kristus preexisted

https://FormOfGod.com - Analisis Pilipi 2 - Kaluhuran sanés sateuacanna

https://BibleConflations.com - Ngabantah conflations salah Kitab Suci pikeun infer Jesus nyaeta Gusti Allah

https://ControllingInfluence.com - Ngartos naon Roh Suci

https://TrinityDelusion.net - Ngusir cidra tina Tritunggal

https://OnenessRefutation.com - Masalah sareng doktrin Oneness (Modalism)

https://ApostolicUnitarian.com - Nuturkeun Ajaran Rosul sareng kayakinan Unitarian kana hiji Gusti, Rama, sareng hiji Gusti, Yesus Kristus

Tapak Réputasi

https://ChristianRefutation.com - Penolakan Kristen kana ajaran palsu

Blog / Loka Komunitas

https://WayofChrist.faith - Komunitas pikeun restorasi agama Kristen abad ka-1

Situs Utama

Situs Ajaran Apostolik

Dasar Situs Tulisan

Situs Unitarian Injil

Komunitas / Jaringan Sosial