IntegritySyndicate.com
Sambungkeun sareng Integrity Syndicate

Sambungkeun sareng Integrity Syndicate

Gabung sareng Komunitas Kristen kami

WayOfChrist. iman mangrupikeun komunitas Kristen online anu anyar dibuka tina Integritas Syndicate. Halaman wéb sosial ieu kalebet profil anggota, grup, forum, sareng fitur sanésna pikeun interaksi sareng hubungan sareng komunitas sareng menteri. 

Sanaos seuseueurna situs éta tiasa ditingali ku umum, ngadaptar diperyogikeun pikeun interaksi masarakat.

Ngadaptarkeun salaku pangguna nyayogikeun kauntungan ieu:

  • Gabung sareng ngobrol dina grup anu kanggo diskusi terbuka atanapi diskusi dumasar topik
  • Pasang pembaruan kalebet hyperlink, gambar sareng dokumén dina profil anjeun atanapi dina grup
  • Tingali sareng gabung sareng grup swasta (pikeun anggota waé) pikeun ngabahas topik anu langkung peka
  • Naroskeun sareng waleran patarosan dina forum - basis pengetahuan masarakat 
  • Ngadamel profil anu tiasa ditingali ku anggota sanés
  • Tingali sareng milari profil anggota anu sanés
  • Babaturan ka anggota atanapi pamimpin menteri sanésna
  • Kirim pesen langsung ka anggota sanés atanapi pamimpin kamentrian
  • Kéngingkeun bewara email ka remain ngawartosan ngeunaan mentri éta
Fungsi tambihan bakal ditambihan di waktos payun kalebet langganan, kursus online, unduhan digital, sareng toko online.

Anjeun disarankeun pikeun gabung sareng komunitas anu nuju bertumbuh! Pikeun restorasi Kristen abad ka-1!

Gabung Kami dina Discord!

Discord nyayogikeun téks, sora sareng obrolan video. Hoyong aya diskusi aktif, kadieu.

    Tuturkeun dina YouTube, facebook atanapi Twitter

    kontak Bentuk

    Kontak Email: 

    [email dijaga]