IntegritySyndicate.com
Unitarian Injil

Unitarian Injil

Unitarian Injil

Tulisan-tulisan ieu ngalangkungan topik anu aya hubunganana sareng pondasi Unitarianisme Biblika. 

Perdebatan Tritunggal

Évolusi Doktrin Tritunggal

Tulisan ieu nyorot fakta-fakta khusus ngeunaan jalma sareng kajadian-kajadian sakitar kamekaran doktrin Trinitér anu penting pisan pikeun évaluasi anu akurat, tapi ...

Maca deui
Injil terbuka sareng sinar cahaya anu ku urang terang Ajaran Rosul

Preexistence Kristus

Ngartos dina naon hartosna Kristus preexisted - Nyaéta ayana sateuacanna Yesus dina hartos sunnat salaku puseur rencana Gusti - atanapi ...

Maca deui
Injil terbuka sareng sinar cahaya anu ku urang terang Ajaran Rosul

Analisis Pilipi Bab 2

Form of God = Maha Suci (Sanés Preexistence) - Analisis anu lengkep dina salah sahiji petikan anu paling salah paham dina Perjanjian Anyar Pilipi 2: 5-11

Maca deui

Konflik Alkitab

Ngabantah conflations salah tina Kitab Suci anu dipaké pikeun infer Jesus nyaeta Gusti Allah

Maca deui