Yesus mangrupikeun Modél pikeun Urang
Yesus mangrupikeun Modél pikeun Urang

Yesus mangrupikeun Modél pikeun Urang

Yesus mangrupikeun modél pikeun jalma anu nuturkeun anjeunna. Seueur katerangan ngeunaan Yesus ogé dilarapkeun pikeun jalma anu aya di Kristus. Seueur pernyataan ngeunaan Yesus ogé aya hubunganana sareng pengikutna.